SENESTE NYT

Efter medlemslogin vises denne side, hvor man hurtigt kan seneste nyt/ændringer på hjemmesiden

2024-05-19
Generalforsamling blev afholdt Pinselørdag på Bedstes Hus. Næste arrangement er Store Havedag 17. august. Invitation udsendes senere. Bestyrelsen beklager igen, at der var udfordringer med indkaldelsen til generalforsamlingen; det vil vi bruge den næste tid på at undersøge, så vi undgår det en anden gang. Vi ønsker alle en rigtig god sommer og opfordrer til at sende en mail til formand@gf15.dk såfremt man vil deltage i Drænudvalget eller Bioudvalget!

2024-04-15
Vi går mod lysere tider og snart vil vores område myldre af aktivitet. Skulle være have glemt lidt hen over vinteren, så tag et kig på Ordensbestemmelserne og Vedtægterne så vi alle kan være gode naboer. 🙂
Årets generalforsamling bliver afholdt på Bedste Hus pinselørdag 18.05.24. kl. 09:30 – Vel mødt!
Sæt også gerne kryds i kalenderen til Store Havedag 2024 – det bliver lørdag 17.08.24. “Same procedure as last year”… men mere info følger.

2023-08-12
Invitationen til Store Havedag er udsendt. Se den her: STORE HAVEDAG
Tilmelding snarest muligt og senest torsdag 15. september 2023.

2023-06-28
Generalforsamlingen og Hjerteredder kursus blev afviklet på Bedstes Hus. Det har desværre ikke være muligt, at finde gratis kursus-muligheder til de interesserede, hvorfor bestyrelsen opfordrer medlemmer til løbende at søge muligheder. Nu står sommeren for døren og mange vil hygge sig i haven. For de, der går med byggeprojekter i tankerne, så husk at følg vores regler og læs den tinglyste deklaration for din matrikel. God sommer!

2023-03-13
Datoen for vores Generalforsamling er fastsat til 20. maj 2023. I forlængelse af Generalforsamlingen arrangerer bestyrelsen introduktion til førstehjælp og hjertestartere. Det er en instruktør fra Hjerteforeningen, der vil undervise os. Det er GRATIS at deltage… MEN det kræver tilmelding og er efter “først til mølle”-princippet (husk at melde alle til som enkelt personer). Se mere under nyheder.

2023-02-02
Den fælles hjertestarter er nu etableret ved Hanevej 2 / Hejrevej. Læs mere under nyheder.

2023-01-06
Hjemmesiden har fået tilføjet login, så Referater fra Generalforsamlinger og Regnskaber udelukkende kan ses efter login – altså kun for godkendte medlemmer af foreningen/hjemmesiden.